Політика конфіденційності

Політика конфіденційності та умови користування сайтом https://und.in.ua/

Благодійний Фонд “Українська незламна душа” публікує цю політику конфіденційності та умови користування сайтом https://und.in.ua/ з метою уникнення будь-яких непорозумінь і конфліктів з користувачами.

1. Користувач не повинен впливати і втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, інакше, ніж через стандартний інтерфейс.

2. Відвідувач, використовуючи даний сайт, повинен дотримуватися норм чинного законодавства України, а також умови користування сайтом. Якщо адміністрація сайту виявить порушення відвідувачем при використанні сайту або законодавства, або умов користування сайтом, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до сайту.

3. На сайті https://und.in.ua/ користувачеві забороняється будь-яким чином ставити під сумнів територіальну цілісність України, закликати до насильницької зміни державного устрою, вести пропаганду насильства, гендерної, расової нетерпимості, а також до нетерпимості і дискримінації на основі національності, а також сексуальної орієнтації особистості. Також забороняється використовувати нецензурну лексику. У разі недотримання цих умов користувачу може бути закритий доступ до можливості коментування, або до сайту в цілому.

4. Збір та використання персональних даних:

4.1. Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована.

4.2. Відвідувачу на сайті https://und.in.ua/ може бути запропоновано ввести персональні дані, зокрема ім’я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону.

4.3. При реєстрації на сайті https://und.in.ua/ відвідувач дає згоду адміністрації на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим, дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

4.4. Благодійний Фонд “Українська незламна душа” залишає за собою право збирати дані про відвідування сайту або з’єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про під’єднання до Інтернету, трафік та тривалість роботи користувача в мережі Інтернет.

4.5. Персональні дані відвідувачів використовуються для полегшення користування сайтом відвідувачів, обліку їх інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики, а також для аналізу поведінки користувачів. Персональні дані використовуються відповідно до Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, ” Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах “, НД ТЗІ 2.5-010-03” “Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу “.

4.6. Благодійний фонд “Українська незламна душа” залишає за собою право зберігати персональні дані протягом необмеженого часу.

4.7 Сервер сайту https://und.in.ua/ тимчасово реєструє доменне ім’я або IP – адреса комп’ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в під час сесії.

4.8. При роботі сайту https://und.in.ua/ використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку. Файли cookie використовуються, щоб зробити сайт https://und.in.ua/ безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск, а також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умов відвідувачами. Вони допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

4.9. За допомогою системи Google Analytics Благодійний Фонд “Українська незламна душа” збирає статистику про відвідування сайту. Це інформація про відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, країни походження відвідувачів, а також інформацію про спосіб заходу на сайт агентства і т.д. Жодне з цих дій не пов’язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

4.10 Благодійний Фонд “Українська незламна душа” вживає відповідні заходи безпеки по збору, зберіганню і обробці зібраних даних для захисту їх від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття Вашої особистої інформації.

4.11 Благодійний Фонд “Українська незламна душа” не продає, не обмінює особисту інформацію користувачів.

5. Сайт https://und.in.ua/ може містити посилання на сайти, які не належать Благодійному Фонду “Українська незламна душа”.

6. Благодійний Фонд “Українська незламна душа” має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів сайту https://und.in.ua/ на вимогу правоохоронних органів, за рішенням суду або в рамках інших законних процедур, або по іншому вимогу згідно з чинним законодавством України.

7. Благодійний Фонд “Українська незламна душа” не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів сайту https://und.in.ua/ якщо такі виникли при користуванні сайтом.

8. Благодійний Фонд “Українська незламна душа” не гарантує і не стверджує, що використання матеріалів, які публікуються на сайті https://und.in.ua/ не зашкодить інтересам третіх осіб.

9. Благодійний Фонд “Українська незламна душа” намагається забезпечити, щоб вся інформація на сайті https://und.in.ua/ була максимально достовірною. Проте організація не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними, об’єктивними і актуальними на момент перегляду.

10. Авторські публікації і колонки, які містить сайт https://und.in.ua/, є точкою зору їх авторів. Благодійний Фонд “Українська незламна душа” не несе відповідальності за точність, об’єктивність і актуальність інформації, опублікованої на сайті https://und.in.ua/  з посиланням на інші джерела інформації.

11. Всі права на сайт https://und.in.ua/ і його зміст належать Благодійному Фонду “Українська незламна душа” або використовуються нею за погодженням із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи, охороняються Законом України “Про авторське право і суміжні права”, міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.

12. Відвідувачі сайту не мають поширювати, змінювати, передавати, будь-яким чином використовувати інформацію сайту https://und.in.ua/ для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу Благодійного Фонду “Українська незламна душа”. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приписів про власність на завантажені матеріали. Використовувана інформація повинна містити активне гіперпосилання на сайт https://und.in.ua/ 

13. Копіювання інформації з сайту https://und.in.ua/ може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.

14. Відвідувачі сайту беруть на себе відповідальність за всі ризики, які виникають при використанні сайту https://und.in.ua/. У межах, які максимально дозволяє закон, Благодійний Фонд “Українська незламна душа”, ні будь-яка інша сторона, залучена в створенні, виробництві або обслуговування сайту https://und.in.ua/, не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до сайту https://und.in.ua/ користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо Благодійний Фонд “Українська незламна душа” попереджала відвідувача про можливість таких збитків і втрат.

15. При роботі з сайтом https://und.in.ua/ відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів сайту.

16. Благодійний Фонд “Українська незламна душа” залишає за собою право переглянути цю політику конфіденційності та умови користування в будь-який час.

17. Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності. Якщо Ви не згодні з даною політикою конфіденційності та умовами конфіденційності, Ви повинні залишити сайт.

18. У разі зміни цієї Політики конфіденційності ви зможете прочитати про всі зміни на цій сторінці.

19. Для зв’язку з адміністратором сайту з будь-яких питань ви можете написати лист на e-mail: ukrainian.soul@ukr.net. 

Українська незламна душа